Ризики реформування житлово-комунальної сфери України - Остафійчук, Я.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто проблему модернізації організаційно-економічного механізму житлово-комунальної сфери, підвищення її інвестиційної привабливості та переходу на повну оплату житлово-комунальних послуг. Проаналізовано наслідки перехресного субсидіювання та конфігурацію інтересів суб’єктів процесу виробництва, розподілу й реалізації послуг. ----------