Про історію і сучасний стан генетики в НАН України - Ситник, К.М. (Український ботанічний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Кунах В.А. Розвиток генетики в Національній академії наук України. До 90-річчя від часу заснування Української академії наук. — Київ: Академперіодика, 2009. — 102 с.