Вплив суспільного устрою на право Київської Русі - Марчук, Р.П.; Шебуренков, О.О. (Держава і право, 2010)
Розглянуто суспільний устрій та систему права Київської Русі. Розкрито взаємозв’язок суспільного устрою та права. Висвітлено право Київської Русі як регулятор суспільних відносин даної країни.