Світова практика регулювання агропромислового виробництва - Лагодієнко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою даної роботи є дослідження організаційно-економічних механізмів регулювання агропромислового виробництва. Мета передбачає розгляд наступного завдання: теоретичне узагальнення світового досвіду і практики регулювання.