Офіційні та неофіційні форми відпочинку у системі "правильних" практик дозвілля 1920х рр. (на прикладі міста Чернігова) - Непотенко, І. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Стаття присвячена аналізу офіційного та неофіційного відпочинку городян 1920-х рр. У ній показано зміни у культурному побуті чернігівців за радянської влади та вплив традиційних і нових форм дозвілля на повсякденне життя міських жителів.