Кар’єра І. Битневського в контексті історії спецслужб радянської України - Вронська, Т.; Лясковська, С. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2011)
У статті автори досліджують життєвий шлях Ісидора Битневського — начальника навчального закладу НКВС–МВС–МДБ–КДБ УРСР.