Методы исследования операций для целей логистического управления процессами воспроизводства и обращения - Лактионова, О.Е. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Запропоновано класифікацію методів теорії дослідження операцій для цілей логістичного управління процесами відтворення і обігу в умовах вітчизняної економіки. ----------