Державна політика підтримки інноваційної діяльності установ вищої освіти - Натрошвілі, С.Г. (Проблеми науки, 2012)
Показано значення інноваційної діяльності установ вищої освіти. Визначено причини гальмування інноваційної активності у сфері вищої освіти. Запропоновано заходи щодо організації державної підтримки інноваційної діяльності установ вищої освіти.