Стародавні карти України в колекції Томаша Нєводнічанського - Буряк, О.; Сосса, Р. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
У статті висвітлено історію формування зібрання старовинних карт відомого польського колекціонера Т. Нєводнічанського. Описано найвідоміші карти України, що експонувалися на виставці «IMAGO UKRAINAE. СТАРОВИННІ КАРТИ УКРАЇНИ З КОЛЕКЦІЇ Т. НЄВОДНІЧАНСЬКОГО» на початку 2006 р. в Києві, Харкові, Львові. Розглянуто хронологію проведення виставок карт з колекції Т. Нєводнічанського у різних країнах.