Тенденції укріплення міжнародного статусу китайської валюти - Антоненко, К.В.; Ярошенко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - проаналізувати сучасний стан міжнародної резервної валюти, визначити вплив юаня на країну-гегемона і перспективи зміни світових позицій двох країн: США і Китаю.