Розвиток методів регулювання валютного ризику в контексті формування рівноваги банку - Ребрик, М.А.; Савченко, Т.Г. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження виступає розвиток методів регулювання валютного ризику в контексті формування рівноваги банку.