Запровадження підприємницької діяльності в жіночих установах виконання покарань - Неживець, О.М. (Держава і право, 2012)
Розглядається необхідність запровадження підприємницької діяльності на підприємствах установ виконання покарань. Дано пропозиції з удосконалення законодавства України.