Косвенная стеганография как новый способ защиты компьютерных данных - Алишов, Н.И.; Марченко, В.А.; Оруджева, С.Г. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2009)
Запропонований новий криптографічний метод шифрування інформації який називається «непряма стеганографія», подано його теоретичне обґрунтування й описані деякі особливості застосування в прикладних системах.