Теоретичні та практичні аспекти розвитку проектного фінансування у сфері будівництва таунхаусів та готельному бізнесі Українського Причорномор’я - Рогальська, Н.Г. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування проектного фінансування у галузі будівництва таунхаусів та міні-готелів на прикладі конкретних проектів будівництва в Автономній Республіці Крим.