Фібули з південно-східної ділянки некрополя Неаполя скіфського (за матеріалами розкопок В.П. Бабенчикова 1947–1948 рр.) - Кропотов, В.В. (Археологія, 2011)
Аналіз фібул, знайдених на південносхідній ділянці некрополя Неаполя скіфського у 1947—1948 рр., дозволяє уточнити датування могил.