Оценка институциальной готовности рыбохозяйственного комплекса Одесского региона к предпринимательским инициативам - Купинец, Л.Е.; Фесенко, О.А. (Економічні інновації, 2012)
На основі аналізу рамкових документів стратегічного розвитку Одеської області та рибної галузі зроблені висновки щодо ступеня інституціональної позитивності регіонально-галузевої системи для підприємницьких кіл.