Документи про О. П. Довженка періоду Великої Вітчизняної війни у фондах Центрального державного архіву громадських об’єднань України - Власенко, С. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Подано огляд та добірку документів про діяльність видатного кінорежисера та письменника О. П. Довженка в роки Великої Вітчизняної війни, які зберігаються у фондах Центрального державного архіву громадських об’єднань України. Вони не лише стосуються О. П. Довженка, а й відтворюють моральну атмосферу, що склалася в середовищі української творчої інтелігенції того періоду.