Вплив конкурентних реакцій продовження ланцюгa на селективність промотованого гліоксалем окиснення циклогексану - Покуца, О.П.; Пристанський, Р.Є.; Копилець, В.І.; Мюзарт, Ж. (Украинский химический журнал, 2009)
На основі розрахунків напівемпіричним методом AM1 гіперповерхонь конкурентних реакцій продовження ланцюга зроблено припущення, що помітний промотуючий вплив гліоксалю на окиснення циклогексану може бути віднесений як до різної активності радикалів, обумовленої особливостями їх будови, так і до природи молекул субстрату.