Пріоритетні результати Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького НАН України - Чехун, В.Ф. (Наука та наукознавство, 2014)
Висвітлено вагомі результати українських учених у галузі експериментальної та клінічної онкології.