Декодер квадратурних інтерференційних сигналів - Косяк, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2013)
Проведено аналіз і дослідження інтерференційних сигналів інтерферометричної системи по виміру надмалих лінійних переміщень. Розглянуто особливості побудови пристроїв реверсивного рахування числа інтерференційних смуг. Запропоновано реалізацію пристрою реверсивного рахування числа інтервалів приросту фази сигналу.