Про структуру модулів над узагальнено розв'язними групами - Курдаченко, Л.А.; Субботін, І.Я.; Чупордя, В.А. (Доповіді НАН України, 2014)
Нехай R — кiльце, G — група. Модуль A над груповим кiльцем RG будемо називати мiнiмаксно-антифiнiтарним RG-модулем, якщо фактор-модуль A/CA(H) є мiнiмаксним як R-модуль для будь-якої власної пiдгрупи H, яка не є скiнченно породженою, aле R-модуль A/CA(G) не є мiнiмаксним. Дослiджуються мiнiмаксно-антифiнiтарнi модулi над цiлочисельними груповими кiльцями локально узагальнено радикальних груп.