Дослідження сучасного стану морських торгових портів України - Жилін, М. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглядаються проблеми функціонування і розвитку портової системи України. Обосновани шляхи підвищення ефективності їх діяльності. Морські порти, розвиток портових потужностей організаційні аспекти.