ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ШИФРУВАННЯ ПІДСТАНОВОЧНО-ПЕРЕСТАНОВОЧНИХ МЕРЕЖ З БЛОКАМИ ПІДСТАНОВКИ ВЕЛИКОГО РОЗМІРУ В ОПТИКО-ЕЛЕКТРОННИХ СИСТЕМАХ - Бевз, О. М.; Пашнов, В. М. (Vinnytsia National Technical University, 2013)
В данній статті визначені показники ефективності реалізації блочного шифру, який оснований на архітектурі гніздової постановочно-перестановочної мережі (nested SPN) з блоками підстановки (S-боксами) розміром 16х16 біт в оптико-електронних системах. В якості факторів, які визначають ефективність, вибрані швидкість перетворення в оптико-електронній системі і криптографічна стійкість двох послідовних шарів гніздових підстановочно-перестановочних мереж різного типу.