ТРИЄДНІСТЬ ПІЗНАННЯ, ЯК АЛЬТЕРНАТИВНИЙ ШЛЯХ СТАНОВЛЕННЯ ГЕОІНФОРМАЦІЙНО-ЕНЕРГЕТИЧНОГО СВІТОГЛЯДУ - Кожем'яко, В. П.; Скнар, В. О.; Бойко, О. А. (Vinnytsia National Technical University, 2013)
В статті відображено взаємодоповняльні властивості води і світла, як всеохоплюючого початку розвитку штучного інтелекту. Показано відтворення життєдайних начал у новому типі світогляду.