МЕТОД ВБУДОВУВАННЯ ДАНИХ У ЗОБРАЖЕННЯ ЗА МОЖЛИВОСТІ JPEG-СТИСНЕННЯ - Васюра, А. С.; Лукічов, В. В. (Vinnytsia National Technical University, 2013)
Запропоновано еволюційний підхід підвищення ефективності шаблонної схеми вбудовування даних за можливості JPEG-стиснення, що полягає в ітеративному покращенні складу множини стеганографічно використовуваних шаблонів.