АЛГОРИТМ ШВИДКОГО ОБРОБЛЮВАННЯ ЗНАЧЕНЬ ДЛЯ МЕДІАННИХ ФІЛЬТРІВ - Кулик, А. Я.; Томків, В. В.; Кулик, Я. А.; Кулик, О. А. (Vinnytsia National Technical University, 2013)
В даній роботі проводиться оцінка властивостей медіанної фільтрації, що застосовується до вхідного потоку символів. Визначена залежність параметрів АЦП відповідно до необхідних якостей медіанної фільтрації. Розроблена методика реалізації алгоритму швидкого оброблювання значень медіанним фільтром. Поведені дослідження ефективності медіанної фільтрації для експериментального набору вхідних даних.