ОПТОЕЛЕКТРОННИЙ ПРИСТРІЙ НА ОСНОВІ ТРАНСПАРАНТІВ З ПОВНИМ НАБОРОМ ЛОГІЧНИХ ОПЕРАЦІЙ ДЛЯ РОБОТИ З МАТРИЦЯМИ - Лисенко, Г. Л.; Мялківська, І. В.; Дюдюн, О. В. (Vinnytsia National Technical University, 2013)
У даній статті розглядається можливість створення оптоелектронного пристрою з набором логічних операцій для роботи з матрицями. Пристрій складається з чотирьох шарів керованих оптичних напівпровідникових транспарантів. При цьому пристрій може виконувати будь-яку з логічних операцій: І, АБО, сума по модулю 2, І-НІ, АБО-НІ, ⊕-НІ.