МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ РОБОТИ ПО ТЕМІ “ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ОБ’ЄКТАМИ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАСНОСТІ” - Ustymenko, V.A. (V. Mamutov Institute of Economic and Legal Research of the National Academy of Sciences of Ukraine, 2013)
-