АКТУАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКИХ ВІДНОСИН В ОКРЕМИХ СФЕРАХ І ГАЛУЗЯХ ЕКОНОМІКИ - Dzhabrailov, R.A. (Економіка та право, 2017)
Review of the manual: Legal regulation of economic relations in certain spheres and sectors of the economy: Textbook / О.P. Vikhrov. - Kiev: Odyssey, 2017. - 448 p.