КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
The article considers methods for estimating the decreasing stocks, which are used at the enterprises of Ukraine according to accounting standards, in particular in the restaurant business, and those which are accepted in the foreign practice.
Gespeichert in:
| Datum: | 2009 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
V. Mamutov Institute of Economic and Legal Research of the National Academy of Sciences of Ukraine
2009
|
| Online Zugang: | https://economiclaw.kiev.ua/index.php/economiclaw/article/view/509 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Economics and Law |
Institution
Economics and Law| id |
oai:ojs.economiclaw.kiev.ua:article-509 |
|---|---|
| record_format |
ojs |
| spelling |
oai:ojs.economiclaw.kiev.ua:article-5092018-12-18T23:42:53Z A CRITICAL ANALYSIS OF THE CHOICE OF THE METHOD FOR ESTIMATING DECREASING STOCKS AT THE ENTERPRISES OF RESTAURANT BUSINESS КРИТИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ ВЫБОРА МЕТОДА ОЦЕНКИ УБЫТИЯ ЗАПАСОВ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ РЕСТОРАННОГО БИЗНЕСА КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ Grytsenko, O.M. The article considers methods for estimating the decreasing stocks, which are used at the enterprises of Ukraine according to accounting standards, in particular in the restaurant business, and those which are accepted in the foreign practice. Рассмотрены методы оценки запасов при их убытии, которые используются на предприятиях Украины согласно ПБУ, в частности, в ресторанном хозяйстве, а также те, которые приняты в зарубежной практике. Розглянуто методи оцінки запасів при їх вибутті, які використовуються на підприємствах України згідно з П(С)БО, зокрема, у ресторанному господарстві, а також ті, які прийняті в зарубіжній практиці. V. Mamutov Institute of Economic and Legal Research of the National Academy of Sciences of Ukraine 2009-12-29 Article Article application/pdf https://economiclaw.kiev.ua/index.php/economiclaw/article/view/509 Economics and Law; No 3 (25) (2009): Economics and Law; 190 - 194 Экономика и право; No 3 (25) (2009): Economics and Law; 190 - 194 Економіка та право; No 3 (25) (2009): Economics and Law; 190 - 194 2523-4838 1681-6277 uk https://economiclaw.kiev.ua/index.php/economiclaw/article/view/509/457 |
| institution |
Economics and Law |
| baseUrl_str |
|
| datestamp_date |
2018-12-18T23:42:53Z |
| collection |
OJS |
| language |
Ukrainian |
| format |
Article |
| author |
Grytsenko, O.M. |
| spellingShingle |
Grytsenko, O.M. КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
| author_facet |
Grytsenko, O.M. |
| author_sort |
Grytsenko, O.M. |
| title |
КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
| title_short |
КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
| title_full |
КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
| title_fullStr |
КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
| title_full_unstemmed |
КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
| title_sort |
критичний аналіз вибору методу оцінки вибуття запасів на підприємствах ресторанного бізнесу |
| title_alt |
A CRITICAL ANALYSIS OF THE CHOICE OF THE METHOD FOR ESTIMATING DECREASING STOCKS AT THE ENTERPRISES OF RESTAURANT BUSINESS КРИТИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ ВЫБОРА МЕТОДА ОЦЕНКИ УБЫТИЯ ЗАПАСОВ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ РЕСТОРАННОГО БИЗНЕСА |
| description |
The article considers methods for estimating the decreasing stocks, which are used at the enterprises of Ukraine according to accounting standards, in particular in the restaurant business, and those which are accepted in the foreign practice. |
| publisher |
V. Mamutov Institute of Economic and Legal Research of the National Academy of Sciences of Ukraine |
| publishDate |
2009 |
| url |
https://economiclaw.kiev.ua/index.php/economiclaw/article/view/509 |
| work_keys_str_mv |
AT grytsenkoom acriticalanalysisofthechoiceofthemethodforestimatingdecreasingstocksattheenterprisesofrestaurantbusiness AT grytsenkoom kritičeskijanalizvyborametodaocenkiubytiâzapasovnapredpriâtiâhrestorannogobiznesa AT grytsenkoom kritičnijanalízviborumetoduocínkivibuttâzapasívnapídpriêmstvahrestorannogobíznesu AT grytsenkoom criticalanalysisofthechoiceofthemethodforestimatingdecreasingstocksattheenterprisesofrestaurantbusiness |
| first_indexed |
2025-09-24T17:23:47Z |
| last_indexed |
2025-09-24T17:23:47Z |
| _version_ |
1844166968702140416 |