КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

The article considers methods for estimating the decreasing stocks, which are used at the enterprises of Ukraine according to accounting standards, in particular in the restaurant business, and those which are accepted in the foreign practice.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2009
1. Verfasser: Grytsenko, O.M.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: V. Mamutov Institute of Economic and Legal Research of the National Academy of Sciences of Ukraine 2009
Online Zugang:https://economiclaw.kiev.ua/index.php/economiclaw/article/view/509
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Economics and Law

Institution

Economics and Law
id oai:ojs.economiclaw.kiev.ua:article-509
record_format ojs
spelling oai:ojs.economiclaw.kiev.ua:article-5092018-12-18T23:42:53Z A CRITICAL ANALYSIS OF THE CHOICE OF THE METHOD FOR ESTIMATING DECREASING STOCKS AT THE ENTERPRISES OF RESTAURANT BUSINESS КРИТИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ ВЫБОРА МЕТОДА ОЦЕНКИ УБЫТИЯ ЗАПАСОВ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ РЕСТОРАННОГО БИЗНЕСА КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ Grytsenko, O.M. The article considers methods for estimating the decreasing stocks, which are used at the enterprises of Ukraine according to accounting standards, in particular in the restaurant business, and those which are accepted in the foreign practice. Рассмотрены методы оценки запасов при их убытии, которые используются на предприятиях Украины согласно ПБУ, в частности, в ресторанном хозяйстве, а также те, которые приняты в зарубежной практике. Розглянуто методи оцінки запасів при їх вибутті, які використовуються на підприємствах України згідно з П(С)БО, зокрема, у ресторанному господарстві, а також ті, які прийняті в зарубіжній практиці. V. Mamutov Institute of Economic and Legal Research of the National Academy of Sciences of Ukraine 2009-12-29 Article Article application/pdf https://economiclaw.kiev.ua/index.php/economiclaw/article/view/509 Economics and Law; No 3 (25) (2009): Economics and Law; 190 - 194 Экономика и право; No 3 (25) (2009): Economics and Law; 190 - 194 Економіка та право; No 3 (25) (2009): Economics and Law; 190 - 194 2523-4838 1681-6277 uk https://economiclaw.kiev.ua/index.php/economiclaw/article/view/509/457
institution Economics and Law
baseUrl_str
datestamp_date 2018-12-18T23:42:53Z
collection OJS
language Ukrainian
format Article
author Grytsenko, O.M.
spellingShingle Grytsenko, O.M.
КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
author_facet Grytsenko, O.M.
author_sort Grytsenko, O.M.
title КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
title_short КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
title_full КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
title_fullStr КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
title_full_unstemmed КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
title_sort критичний аналіз вибору методу оцінки вибуття запасів на підприємствах ресторанного бізнесу
title_alt A CRITICAL ANALYSIS OF THE CHOICE OF THE METHOD FOR ESTIMATING DECREASING STOCKS AT THE ENTERPRISES OF RESTAURANT BUSINESS
КРИТИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ ВЫБОРА МЕТОДА ОЦЕНКИ УБЫТИЯ ЗАПАСОВ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ РЕСТОРАННОГО БИЗНЕСА
description The article considers methods for estimating the decreasing stocks, which are used at the enterprises of Ukraine according to accounting standards, in particular in the restaurant business, and those which are accepted in the foreign practice.
publisher V. Mamutov Institute of Economic and Legal Research of the National Academy of Sciences of Ukraine
publishDate 2009
url https://economiclaw.kiev.ua/index.php/economiclaw/article/view/509
work_keys_str_mv AT grytsenkoom acriticalanalysisofthechoiceofthemethodforestimatingdecreasingstocksattheenterprisesofrestaurantbusiness
AT grytsenkoom kritičeskijanalizvyborametodaocenkiubytiâzapasovnapredpriâtiâhrestorannogobiznesa
AT grytsenkoom kritičnijanalízviborumetoduocínkivibuttâzapasívnapídpriêmstvahrestorannogobíznesu
AT grytsenkoom criticalanalysisofthechoiceofthemethodforestimatingdecreasingstocksattheenterprisesofrestaurantbusiness
first_indexed 2025-09-24T17:23:47Z
last_indexed 2025-09-24T17:23:47Z
_version_ 1844166968702140416