ЕКОНОМІЧНА ДІАГНОСТИКА РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ (Концепція та методика дослідження теми НДР) - Vasilenko, V.M.; Gudz, P.V.; Slokva, M.G.; Blagodarnyi, O.I.; Butenko, T.O. (V. Mamutov Institute of Economic and Legal Research of the National Academy of Sciences of Ukraine, 2010)
-