ДО ПИТАННЯ ЩОДО ЗАКОНОДАВЧОГО ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ Й БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ
Legal definitions of food products quality and safety in Ukraine and foreign countries are analyzed. The qualifying features of above categories are identified. Based on generalization of theoretical researches and analysis of legal definitions contained in the regulations of foreign laws, the prop...
Збережено в:
| Дата: | 2012 |
|---|---|
| Автор: | Kozhukh, M.S. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
V. Mamutov Institute of Economic and Legal Research of the National Academy of Sciences of Ukraine
2012
|
| Онлайн доступ: | https://economiclaw.kiev.ua/index.php/economiclaw/article/view/791 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Economics and Law |
Репозитарії
Economics and LawСхожі ресурси
-
Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику
за авторством: Крисанов, Д.Ф.
Опубліковано: (2008) -
До питання методології пізнання законодавчого процесу в Україні
за авторством: Ющик, О.
Опубліковано: (2009) -
Управлінські процедури забезпечення якості продукції
за авторством: Ізвєкова, І.М.
Опубліковано: (2012) -
До питання щодо науково-теоретичного визначення поняття «територіальний устрій держави»
за авторством: Тварковська, Л.І.
Опубліковано: (2010) -
Проблеми правового регулювання якості сільськогосподарської продукції
за авторством: Сіренко, В.Ф.
Опубліковано: (2012)