Індустрія 4.0: ризики, виклики, можливості - Іванов, Юрій Борисович (Institute of Industrial Economics of NAS of Ukraine, 2019)
Рецензія на монографію Смарт-промисловість в епоху цифрової економіки: перспективи, напрями і механізми розвитку / [В.П. Вишневський, О.В. Вієцька, О.М. Гаркушенко, С.І. Князєв, О.В. Лях, В.Д. Чекіна, Д.Ю. Череватський]; за ред. акад. НАН України В.П. Вишневського; НАН України, Ін-т економіки пром-сті. Київ, 2018. 192 c.