ÐÐ¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ñ– Ñ„Ð°Ð·Ð¾Ð²Ñ– Ð¿ÐµÑ€ÐµÑ…Ð¾Ð´Ð¸ Ð¿Ñ–Ð´ Ñ‡Ð°Ñ ÐºÑ€Ñ–Ð¾ÐºÐ¾Ð½ÑÐµÑ€Ð²ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ ÐµÑ€Ð¸Ñ‚Ñ€Ð¾Ñ†Ð¸Ñ‚Ñ–Ð² ÐºÐ¾Ð½Ñ Ð· Ð²Ð¸ÐºÐ¾Ñ€Ð¸ÑÑ‚Ð°Ð½Ð½ÑÐ¼ ÐºÐ¾Ð¼Ð±Ñ–Ð½Ð¾Ð²Ð°Ð½Ð¸Ñ… ÐºÑ€Ñ–Ð¾Ð·Ð°Ñ…Ð¸ÑÐ½Ð¸Ñ… ÑÐµÑ€ÐµÐ´Ð¾Ð²Ð¸Ñ‰ - Ulizko, Pavlo Yu.; Bobrova, Olena M. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2017)
Probl Cryobiol Cryomed 2017; 27(2):178.