Ð”ÐµÑÑ‚Ñ€ÑƒÐºÑ‚Ð¸Ð²Ð½Ð¾-Ñ€ÐµÐ¿Ð°Ñ€Ð°Ñ‚Ð¸Ð²Ð½Ñ– Ð¿Ñ€Ð¾Ñ†ÐµÑÐ¸ Ñƒ ÑˆÐºÑ–Ñ€Ñ– Ñ‰ÑƒÑ€Ñ–Ð² Ð¿Ñ–ÑÐ»Ñ Ð¾Ð¿Ñ–ÐºÑƒ Ð·Ð° Ð¿Ñ€Ð¸ÑÑƒÑ‚Ð½Ð¾ÑÑ‚Ñ– Ð±Ñ–Ð¾Ñ€ÐµÐ³ÑƒÐ»ÑÑ‚Ð¾Ñ€Ñ–Ð² ÑÑ‚Ð¾Ð²Ð±ÑƒÑ€Ð¾Ð²Ð¸Ñ… Ñ– Ð¿Ñ€Ð¾Ð³ÐµÐ½Ñ–Ñ‚Ð¾Ñ€Ð½Ð¸Ñ… ÐºÐ»Ñ–Ñ‚Ð¸Ð½ - Cherkashina, Daria V.; Revenko, Olena B.; Rogulska, Olena Yu.; Petrenko, Oleksandr Yu. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2018)
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(1): 024–028