ÐœÐ°ÐºÑ€Ð¾Ð¿Ð¾Ñ€Ð¸ÑÑ‚Ñ– Ð½Ð¾ÑÑ–Ñ— Ð½Ð° Ð¾ÑÐ½Ð¾Ð²Ñ– Ð¿Ð»Ð°Ð·Ð¼Ð¸ ÐºÑ€Ð¾Ð²Ñ– ÑÐº Ð±Ñ–Ð¾ÑÑƒÐ¼Ñ–ÑÐ½Ñ– Ð¿Ð¾ÐºÑ€Ð¸Ñ‚Ñ‚Ñ Ð´Ð»Ñ Ð²Ñ–Ð´Ð½Ð¾Ð²Ð»ÐµÐ½Ð½Ñ Ð¿Ð¾Ð»Ð½Ð¾ÑÐ»Ð¾Ð¹Ð½Ð¸Ñ… ÐµÐºÑÑ†Ð¸Ð·Ñ–Ð¹Ð½Ð¸Ñ… Ñ€Ð°Ð½ - Tykhvynska, Olena A.; Rogulska, Olena Yu.; Volkova, Nataliya O.; Grischuk, Viktor P.; Revenko, Olena B.; Mazur, Svitlana P.; Lozinsky, Volodymyr I.; Petrenko, Yuriy O.; Petrenko, Oleksandr Yu. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2018)
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(1): 044–048