Ð†Ð·Ð¾Ð»ÑÑ†Ñ–Ñ Ñ‚Ð° Ð²ÐµÐ»Ð¸ÐºÐ¾Ð¼Ð°ÑÑˆÑ‚Ð°Ð±Ð½Ðµ ÐºÑƒÐ»ÑŒÑ‚Ð¸Ð²ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ ÐµÐ½Ð´Ð¾Ñ‚ÐµÐ»Ñ–Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð¸Ñ… ÐºÐ»Ñ–Ñ‚Ð¸Ð½-Ð¿Ð¾Ð¿ÐµÑ€ÐµÐ´Ð½Ð¸ÐºÑ–Ð² Ð· Ð¿ÐµÑ€Ð¸Ñ„ÐµÑ€Ð¸Ñ‡Ð½Ð¾Ñ— ÐºÑ€Ð¾Ð²Ñ– - Gubar, Olga S.; Rodnichenko, Anzhela E.; Zlatska, Olena V.; Zubov, Dmytro O.; Litvinova, Larisa S.; Shupletsova, Valeria V.; Vasyliev, Roman G. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2018)
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(1): 029–033