ÐŸÑ€Ð¸Ð³Ð½Ñ–Ñ‡ÐµÐ½Ð½Ñ Ð·Ð»Ð¾ÑÐºÑ–ÑÐ½Ð¾ÑÑ‚Ñ– ÐºÐ»Ñ–Ñ‚Ð¸Ð½ ÐºÐ°Ñ€Ñ†Ð¸Ð½Ð¾Ð¼Ð¸ Ð»ÐµÐ³ÐµÐ½Ñ–in vivo ÑˆÐ»ÑÑ…Ð¾Ð¼ Ñ‚Ñ€Ð°Ð½ÑÐ´ÑƒÐºÑ†Ñ–Ñ— Ð¿ÑƒÑ…Ð»Ð¸Ð½Ð½Ð¸Ñ… ÐºÐ»Ñ–Ñ‚Ð¸Ð½ Ð³ÐµÐ½Ð¾Ð¼ Ñ–Ð½Ñ‚ÐµÑ€Ñ„ÐµÑ€Ð¾Ð½Ñƒ-Î² - Lykhova, O. O.; Bezdenezhnykh, N. O.; Saulenko, K. O.; Strokovska, L. I.; Kudryavets, Yu. I. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2018)
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(1): 074–078