Ð•Ñ„ÐµÐºÑ‚ Ð·Ð°ÑÑ‚Ð¾ÑÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ ÐºÑ€Ñ–Ð¾ÐºÐ¾Ð½ÑÐµÑ€Ð²Ð¾Ð²Ð°Ð½Ð¸Ñ… Ð½ÐµÐ¹Ñ€Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð¸Ñ… ÐºÐ»Ñ–Ñ‚Ð¸Ð½ Ð¿Ð»Ð¾Ð´Ñ–Ð² Ñ‰ÑƒÑ€Ñ–Ð² Ð½Ð° Ð¼Ð¾Ð´ÐµÐ»Ñ– Ñ–Ð½Ñ‚Ñ€Ð°Ñ†ÐµÑ€ÐµÐ±Ñ€Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð¾Ð³Ð¾ ÐºÑ€Ð¾Ð²Ð¾Ð²Ð¸Ð»Ð¸Ð²Ñƒ - Zolotko, Kirill M.; Sukach, Oleksandr M.; Ochenashko, Olga V. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2018)
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 175