Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ñ— обробки м’ÑÑних напівфабрикатів на оÑнові Ñловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд»
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 190
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine
2018
|
Онлайн доступ: | https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1417 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Problems of Cryobiology and Cryomedicine |
Репозитарії
Problems of Cryobiology and Cryomedicineid |
oai:ojs.pkp.sfu.ca:article-1417 |
---|---|
record_format |
ojs |
spelling |
oai:ojs.pkp.sfu.ca:article-14172020-12-10T19:06:28Z Technology of Low Temperature Processing of Meat Ground Beef-Based Semi-Finished Products, Modified with Biological Supplement ‘Magnetofood’ Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ð¸Ñ Ð½Ð¸Ð·ÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð¹ обработки мÑÑных полуфабрикатов на оÑнове говÑжьего фарша, модифицированного биологичеÑкой добавкой «Магнетофуд» Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ñ— обробки м’ÑÑних напівфабрикатів на оÑнові Ñловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд» Yurchenko, Liubov I. Tsikhanovska, Irina V. Prikhodko, Elena Y. Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 190 Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2018-07-02 Article Article Abstracts of the conference application/pdf https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1417 10.15407/cryo28.02.190 Problems of Cryobiology and Cryomedicine; Vol. 28 No. 2 (2018): Probl Cryobiol Cryomed; 190 Проблемы криобиологии и криомедицины; Том 28 № 2 (2018): Проблемы криобиологии и криомедицины; 190 Проблеми кріобіології і кріомедицини; Том 28 № 2 (2018): Проблеми кріобіології і кріомедицини; 190 2518-7376 2307-6143 10.15407/cryo28.02 en https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1417/1500 Copyright (c) 2018 Problems of Cryobiology and Cryomedicine |
institution |
Problems of Cryobiology and Cryomedicine |
baseUrl_str |
|
datestamp_date |
2020-12-10T19:06:28Z |
collection |
OJS |
language |
English |
format |
Article |
author |
Yurchenko, Liubov I. Tsikhanovska, Irina V. Prikhodko, Elena Y. |
spellingShingle |
Yurchenko, Liubov I. Tsikhanovska, Irina V. Prikhodko, Elena Y. Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ñ— обробки м’ÑÑних напівфабрикатів на оÑнові Ñловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд» |
author_facet |
Yurchenko, Liubov I. Tsikhanovska, Irina V. Prikhodko, Elena Y. |
author_sort |
Yurchenko, Liubov I. |
title |
Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ñ— обробки м’ÑÑних напівфабрикатів на оÑнові Ñловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд» |
title_short |
Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ñ— обробки м’ÑÑних напівфабрикатів на оÑнові Ñловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд» |
title_full |
Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ñ— обробки м’ÑÑних напівфабрикатів на оÑнові Ñловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд» |
title_fullStr |
Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ñ— обробки м’ÑÑних напівфабрикатів на оÑнові Ñловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд» |
title_full_unstemmed |
Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ñ— обробки м’ÑÑних напівфабрикатів на оÑнові Ñловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд» |
title_sort |
ð¢ðµñ…ð½ð¾ð»ð¾ð³ñ–ñ ð½ð¸ð·ñœðºð¾ñ‚ðµð¼ð¿ðµñ€ð°ñ‚ñƒñ€ð½ð¾ñ— ð¾ð±ñ€ð¾ð±ðºð¸ ð¼â€™ññð½ð¸ñ… ð½ð°ð¿ñ–ð²ñ„ð°ð±ñ€ð¸ðºð°ñ‚ñ–ð² ð½ð° ð¾ñð½ð¾ð²ñ– ñð»ð¾ð²ð¸ñ‡ð¾ð³ð¾ ñ„ð°ñ€ñˆñƒ, ð¼ð¾ð´ð¸ñ„ñ–ðºð¾ð²ð°ð½ð¾ð³ð¾ ð±ñ–ð¾ð»ð¾ð³ñ–ñ‡ð½ð¾ñž ð´ð¾ð¼ñ–ñˆðºð¾ñž â«ðœð°ð³ð½ðµñ‚ð¾ñ„ñƒð´â» |
title_alt |
Technology of Low Temperature Processing of Meat Ground Beef-Based Semi-Finished Products, Modified with Biological Supplement ‘Magnetofood’ Ð¢ÐµÑ…Ð½Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ð¸Ñ Ð½Ð¸Ð·ÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð¹ обработки мÑÑных полуфабрикатов на оÑнове говÑжьего фарша, модифицированного биологичеÑкой добавкой «Магнетофуд» |
description |
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 190 |
publisher |
Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine |
publishDate |
2018 |
url |
https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1417 |
work_keys_str_mv |
AT yurchenkoliubovi technologyoflowtemperatureprocessingofmeatgroundbeefbasedsemifinishedproductsmodifiedwithbiologicalsupplementamagnetofooda AT tsikhanovskairinav technologyoflowtemperatureprocessingofmeatgroundbeefbasedsemifinishedproductsmodifiedwithbiologicalsupplementamagnetofooda AT prikhodkoelenay technologyoflowtemperatureprocessingofmeatgroundbeefbasedsemifinishedproductsmodifiedwithbiologicalsupplementamagnetofooda AT yurchenkoliubovi ððμnð1⁄2ð3⁄4ðð3⁄4ð3ðnð1⁄2ðððoð3⁄4nðμð1⁄4ððμnðnnƒnð1⁄2ð3⁄4ð1ð3⁄4ðnððð3⁄4nðoðð1⁄4nnð1⁄2nnðð3⁄4ðnƒnððnððoðnð3⁄4ð2ð1⁄2ðð3⁄4nð1⁄2ð3⁄4ð2ðμð3ð3⁄4ð2nðnœðμð3ð3⁄4n AT tsikhanovskairinav ððμnð1⁄2ð3⁄4ðð3⁄4ð3ðnð1⁄2ðððoð3⁄4nðμð1⁄4ððμnðnnƒnð1⁄2ð3⁄4ð1ð3⁄4ðnððð3⁄4nðoðð1⁄4nnð1⁄2nnðð3⁄4ðnƒnððnððoðnð3⁄4ð2ð1⁄2ðð3⁄4nð1⁄2ð3⁄4ð2ðμð3ð3⁄4ð2nðnœðμð3ð3⁄4n AT prikhodkoelenay ððμnð1⁄2ð3⁄4ðð3⁄4ð3ðnð1⁄2ðððoð3⁄4nðμð1⁄4ððμnðnnƒnð1⁄2ð3⁄4ð1ð3⁄4ðnððð3⁄4nðoðð1⁄4nnð1⁄2nnðð3⁄4ðnƒnððnððoðnð3⁄4ð2ð1⁄2ðð3⁄4nð1⁄2ð3⁄4ð2ðμð3ð3⁄4ð2nðnœðμð3ð3⁄4n AT yurchenkoliubovi ððμnð1⁄2ð3⁄4ðð3⁄4ð3nnð1⁄2ððnœðoð3⁄4nðμð1⁄4ððμnðnnƒnð1⁄2ð3⁄4nð3⁄4ðnð3⁄4ððoðð1⁄4annð1⁄2ðnð1⁄2ððnð2nððnððoðnnð2ð1⁄2ðð3⁄4nð1⁄2ð3⁄4ð2nnðð3⁄4ð2ðnð3⁄4ð3ð3⁄4nðnnˆnƒ AT tsikhanovskairinav ððμnð1⁄2ð3⁄4ðð3⁄4ð3nnð1⁄2ððnœðoð3⁄4nðμð1⁄4ððμnðnnƒnð1⁄2ð3⁄4nð3⁄4ðnð3⁄4ððoðð1⁄4annð1⁄2ðnð1⁄2ððnð2nððnððoðnnð2ð1⁄2ðð3⁄4nð1⁄2ð3⁄4ð2nnðð3⁄4ð2ðnð3⁄4ð3ð3⁄4nðnnˆnƒ AT prikhodkoelenay ððμnð1⁄2ð3⁄4ðð3⁄4ð3nnð1⁄2ððnœðoð3⁄4nðμð1⁄4ððμnðnnƒnð1⁄2ð3⁄4nð3⁄4ðnð3⁄4ððoðð1⁄4annð1⁄2ðnð1⁄2ððnð2nððnððoðnnð2ð1⁄2ðð3⁄4nð1⁄2ð3⁄4ð2nnðð3⁄4ð2ðnð3⁄4ð3ð3⁄4nðnnˆnƒ |
first_indexed |
2024-09-01T17:52:26Z |
last_indexed |
2024-09-01T17:52:26Z |
_version_ |
1818751421677305856 |