Технологія низькотемпературної обробки м’ясних напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд»

Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 190

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2018
Автори: Yurchenko, Liubov I., Tsikhanovska, Irina V., Prikhodko, Elena Y.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2018
Онлайн доступ:https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1417
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Problems of Cryobiology and Cryomedicine

Репозитарії

Problems of Cryobiology and Cryomedicine

Схожі ресурси