Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?

Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 159.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2019
Hauptverfasser: Polivanova, Olena V., Chizhevsky, Victor V., Vysekantsev, Igor P., Buriak, Iryna A., Falko, Oksana V.
Format: Artikel
Sprache:English
Veröffentlicht: Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2019
Online Zugang:https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1494
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Problems of Cryobiology and Cryomedicine

Institution

Problems of Cryobiology and Cryomedicine
id oai:ojs.pkp.sfu.ca:article-1494
record_format ojs
spelling oai:ojs.pkp.sfu.ca:article-14942020-12-10T19:04:26Z Is it possible to use nanocrystalline compounds in media for hypothermic storage of yeast Saccharomyces boulardii strains? Возможно ли использование нанокристаллических соединений в средах для гипотермического хранения дрожжей штамма Saccharomyces cerevisiae var. boulardii? Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii? Polivanova, Olena V. Chizhevsky, Victor V. Vysekantsev, Igor P. Buriak, Iryna A. Falko, Oksana V. Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 159. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2019-06-20 Article Article Abstracts of the conference application/pdf https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1494 10.15407/cryo29.02.159 Problems of Cryobiology and Cryomedicine; Vol. 29 No. 2 (2019): Probl Cryobiol Cryomed; 159 Проблемы криобиологии и криомедицины; Том 29 № 2 (2019): Проблемы криобиологии и криомедицины; 159 Проблеми кріобіології і кріомедицини; Том 29 № 2 (2019): Проблеми кріобіології і кріомедицини; 159 2518-7376 2307-6143 10.15407/cryo29.02 en https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1494/1593 Copyright (c) 2019 Problems of Cryobiology and Cryomedicine
institution Problems of Cryobiology and Cryomedicine
baseUrl_str
datestamp_date 2020-12-10T19:04:26Z
collection OJS
language English
format Article
author Polivanova, Olena V.
Chizhevsky, Victor V.
Vysekantsev, Igor P.
Buriak, Iryna A.
Falko, Oksana V.
spellingShingle Polivanova, Olena V.
Chizhevsky, Victor V.
Vysekantsev, Igor P.
Buriak, Iryna A.
Falko, Oksana V.
Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?
author_facet Polivanova, Olena V.
Chizhevsky, Victor V.
Vysekantsev, Igor P.
Buriak, Iryna A.
Falko, Oksana V.
author_sort Polivanova, Olena V.
title Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?
title_short Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?
title_full Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?
title_fullStr Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?
title_full_unstemmed Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?
title_sort ð§ð¸ ð¼ð¾ð¶ð»ð¸ð²ð¾ ð²ð¸ðºð¾ñ€ð¸ññ‚ð°ð½ð½ñ ð½ð°ð½ð¾ðºñ€ð¸ññ‚ð°ð»ñ–ñ‡ð½ð¸ñ… ñð¿ð¾ð»ñƒðº ñƒ ñðµñ€ðµð´ð¾ð²ð¸ñ‰ð°ñ… ð´ð»ñ ð³ñ–ð¿ð¾ñ‚ðµñ€ð¼ñ–ñ‡ð½ð¾ð³ð¾ ð·ð±ðµñ€ñ–ð³ð°ð½ð½ñ ð´ñ€ñ–ð¶ð´ð¶ñ–ð² ñˆñ‚ð°ð¼ñƒ saccharomyces cerevisiae var. boulardii?
title_alt Is it possible to use nanocrystalline compounds in media for hypothermic storage of yeast Saccharomyces boulardii strains?
Возможно ли использование нанокристаллических соединений в средах для гипотермического хранения дрожжей штамма Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?
description Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 159.
publisher Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine
publishDate 2019
url https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1494
work_keys_str_mv AT polivanovaolenav isitpossibletousenanocrystallinecompoundsinmediaforhypothermicstorageofyeastsaccharomycesboulardiistrains
AT chizhevskyvictorv isitpossibletousenanocrystallinecompoundsinmediaforhypothermicstorageofyeastsaccharomycesboulardiistrains
AT vysekantsevigorp isitpossibletousenanocrystallinecompoundsinmediaforhypothermicstorageofyeastsaccharomycesboulardiistrains
AT buriakirynaa isitpossibletousenanocrystallinecompoundsinmediaforhypothermicstorageofyeastsaccharomycesboulardiistrains
AT falkooksanav isitpossibletousenanocrystallinecompoundsinmediaforhypothermicstorageofyeastsaccharomycesboulardiistrains
AT polivanovaolenav ðð3⁄4ðð1⁄4ð3⁄4ðð1⁄2ð3⁄4ðððnðð3⁄4ðnœðð3⁄4ð2ðð1⁄2ððμð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððððnðμnðoðnnð3⁄4ðμððð1⁄2ðμð1⁄2ðð1ð2nnðμððnððnð3ððð3⁄4nðμnð1⁄4ðnðμnðoð3⁄4ð3ð3⁄4nnðð1⁄2ðμð1⁄2ðnðnð3⁄4ðððμð1nˆnðð1⁄4ð1⁄4ðsaccharomycescerevisiaevarboulardii
AT chizhevskyvictorv ðð3⁄4ðð1⁄4ð3⁄4ðð1⁄2ð3⁄4ðððnðð3⁄4ðnœðð3⁄4ð2ðð1⁄2ððμð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððððnðμnðoðnnð3⁄4ðμððð1⁄2ðμð1⁄2ðð1ð2nnðμððnððnð3ððð3⁄4nðμnð1⁄4ðnðμnðoð3⁄4ð3ð3⁄4nnðð1⁄2ðμð1⁄2ðnðnð3⁄4ðððμð1nˆnðð1⁄4ð1⁄4ðsaccharomycescerevisiaevarboulardii
AT vysekantsevigorp ðð3⁄4ðð1⁄4ð3⁄4ðð1⁄2ð3⁄4ðððnðð3⁄4ðnœðð3⁄4ð2ðð1⁄2ððμð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððððnðμnðoðnnð3⁄4ðμððð1⁄2ðμð1⁄2ðð1ð2nnðμððnððnð3ððð3⁄4nðμnð1⁄4ðnðμnðoð3⁄4ð3ð3⁄4nnðð1⁄2ðμð1⁄2ðnðnð3⁄4ðððμð1nˆnðð1⁄4ð1⁄4ðsaccharomycescerevisiaevarboulardii
AT buriakirynaa ðð3⁄4ðð1⁄4ð3⁄4ðð1⁄2ð3⁄4ðððnðð3⁄4ðnœðð3⁄4ð2ðð1⁄2ððμð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððððnðμnðoðnnð3⁄4ðμððð1⁄2ðμð1⁄2ðð1ð2nnðμððnððnð3ððð3⁄4nðμnð1⁄4ðnðμnðoð3⁄4ð3ð3⁄4nnðð1⁄2ðμð1⁄2ðnðnð3⁄4ðððμð1nˆnðð1⁄4ð1⁄4ðsaccharomycescerevisiaevarboulardii
AT falkooksanav ðð3⁄4ðð1⁄4ð3⁄4ðð1⁄2ð3⁄4ðððnðð3⁄4ðnœðð3⁄4ð2ðð1⁄2ððμð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððððnðμnðoðnnð3⁄4ðμððð1⁄2ðμð1⁄2ðð1ð2nnðμððnððnð3ððð3⁄4nðμnð1⁄4ðnðμnðoð3⁄4ð3ð3⁄4nnðð1⁄2ðμð1⁄2ðnðnð3⁄4ðððμð1nˆnðð1⁄4ð1⁄4ðsaccharomycescerevisiaevarboulardii
AT polivanovaolenav ððð1⁄4ð3⁄4ðððð2ð3⁄4ð2ððoð3⁄4nðnnðð1⁄2ð1⁄2nð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððnnð1⁄2ðnnðð3⁄4ðnƒðonƒnðμnðμðð3⁄4ð2ðnðnððnð3nðð3⁄4nðμnð1⁄4nnð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðððμnnð3ðð1⁄2ð1⁄2nðnnðððnð2nˆnðð1⁄4nƒsaccharomycescerevisiaevarboulardii
AT chizhevskyvictorv ððð1⁄4ð3⁄4ðððð2ð3⁄4ð2ððoð3⁄4nðnnðð1⁄2ð1⁄2nð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððnnð1⁄2ðnnðð3⁄4ðnƒðonƒnðμnðμðð3⁄4ð2ðnðnððnð3nðð3⁄4nðμnð1⁄4nnð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðððμnnð3ðð1⁄2ð1⁄2nðnnðððnð2nˆnðð1⁄4nƒsaccharomycescerevisiaevarboulardii
AT vysekantsevigorp ððð1⁄4ð3⁄4ðððð2ð3⁄4ð2ððoð3⁄4nðnnðð1⁄2ð1⁄2nð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððnnð1⁄2ðnnðð3⁄4ðnƒðonƒnðμnðμðð3⁄4ð2ðnðnððnð3nðð3⁄4nðμnð1⁄4nnð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðððμnnð3ðð1⁄2ð1⁄2nðnnðððnð2nˆnðð1⁄4nƒsaccharomycescerevisiaevarboulardii
AT buriakirynaa ððð1⁄4ð3⁄4ðððð2ð3⁄4ð2ððoð3⁄4nðnnðð1⁄2ð1⁄2nð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððnnð1⁄2ðnnðð3⁄4ðnƒðonƒnðμnðμðð3⁄4ð2ðnðnððnð3nðð3⁄4nðμnð1⁄4nnð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðððμnnð3ðð1⁄2ð1⁄2nðnnðððnð2nˆnðð1⁄4nƒsaccharomycescerevisiaevarboulardii
AT falkooksanav ððð1⁄4ð3⁄4ðððð2ð3⁄4ð2ððoð3⁄4nðnnðð1⁄2ð1⁄2nð1⁄2ðð1⁄2ð3⁄4ðonðnnððnnð1⁄2ðnnðð3⁄4ðnƒðonƒnðμnðμðð3⁄4ð2ðnðnððnð3nðð3⁄4nðμnð1⁄4nnð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðððμnnð3ðð1⁄2ð1⁄2nðnnðððnð2nˆnðð1⁄4nƒsaccharomycescerevisiaevarboulardii
first_indexed 2025-07-22T19:41:04Z
last_indexed 2025-12-02T15:21:14Z
_version_ 1850412600525848576