ÐšÑ–Ð½ÐµÑ‚Ð¸Ñ‡Ð½Ñ– Ñ…Ð°Ñ€Ð°ÐºÑ‚ÐµÑ€Ð¸ÑÑ‚Ð¸ÐºÐ¸ ÑÐ¿ÐµÑ€Ð¼Ñ–Ñ—Ð² Ð·Ð°Ð°Ð½ÐµÐ½ÑÑŒÐºÐ¾Ð³Ð¾ ÐºÐ¾Ð·Ð»Ð° Ð¿Ñ–ÑÐ»Ñ Ñ—Ñ… ÐºÑ€Ñ–Ð¾ÐºÐ¾Ð½ÑÐµÑ€Ð²ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ - Bogdaniuk, Anastasiia O.; Berestovyy, Oleh O.; Tsvik, Vasil V. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2019)
Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 169.