Ð›Ð¾ÐºÐ°Ð»Ñ–Ð·Ð°Ñ†Ñ–Ñ Ñ– Ð¼ÐµÑ‚Ð°Ð±Ð¾Ð»Ñ–Ñ‡Ð½Ð° Ð°ÐºÑ‚Ð¸Ð²Ð½Ñ–ÑÑ‚ÑŒ Ð¼ÐµÐ·ÐµÐ½Ñ…Ñ–Ð¼Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð¸Ñ… ÑÑ‚Ñ€Ð¾Ð¼Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð¸Ñ… ÐºÐ»Ñ–Ñ‚Ð¸Ð½ Ð² Ð°Ð»ÑŒÐ³Ñ–Ð½Ð°Ñ‚Ð½Ð¸Ñ… Ð¼Ñ–ÐºÑ€Ð¾ÑÑ„ÐµÑ€Ð°Ñ… Ñ–Ð· Ñ‚Ð²ÐµÑ€Ð´Ð¸Ð¼ Ñ– Ñ€Ñ–Ð´ÐºÐ¸Ð¼ ÑÐ´Ñ€Ð¾Ð¼ - Nemyrovska, Yuliia V.; Tarusin, Dmytro M. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2019)
Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 174.