ÐŸÐ¾Ñ€Ñ–Ð²Ð½ÑÐ»ÑŒÐ½Ð° Ð¾Ñ†Ñ–Ð½ÐºÐ° Ð¼Ð¾Ñ€Ñ„Ð¾Ñ„ÑƒÐ½ÐºÑ†Ñ–Ð¾Ð½Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð¸Ñ… Ñ…Ð°Ñ€Ð°ÐºÑ‚ÐµÑ€Ð¸Ñ- Ñ‚Ð¸Ðº ÐºÑ€Ñ–Ð¾ÐºÐ¾Ð½ÑÐµÑ€Ð²Ð¾Ð²Ð°Ð½Ð¸Ñ… Ð¼ÑƒÐ»ÑŒÑ‚Ð¸Ð¿Ð¾Ñ‚ÐµÐ½Ñ‚Ð½Ð¸Ñ… Ð¼ÐµÐ·ÐµÐ½Ñ…Ñ–Ð¼Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð¸Ñ… ÑÑ‚Ñ€Ð¾Ð¼Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð¸Ñ… ÐºÐ»Ñ–Ñ‚Ð¸Ð½ Ñ–Ð· Ñ€Ñ–Ð·Ð½Ð¸Ñ… Ð´Ð¶ÐµÑ€ÐµÐ» - Vvedenskyi, Dmytro B.; Volkova, Nataliia O.; Goltsev, Anatolyi M. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2019)
Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 175.