Makashova, O., Mykhailova, O., Zubova, O., Zubov, P., & Babijchuk, L. (2020). Антиоксидант глутатіон підвищує стійкість ядровмісних клітин кордової крові під час кріоконсервування з диметилсульфоксидом. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine.
Chicago Style (17th ed.) CitationMakashova, Olena, Olga Mykhailova, Oksana Zubova, Pavlo Zubov, and Lubov Babijchuk. Антиоксидант глутатіон підвищує стійкість ядровмісних клітин кордової крові під час кріоконсервування з диметилсульфоксидом. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2020.
MLA (8th ed.) CitationMakashova, Olena, et al. Антиоксидант глутатіон підвищує стійкість ядровмісних клітин кордової крові під час кріоконсервування з диметилсульфоксидом. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2020.