Makashova, O., Mykhailova, O., Zubova, O., Zubov, P., & Babijchuk, L. (2020). Антиоксидант глутатіон підвищує стійкість ядровмісних клітин кордової крові під час кріоконсервування з диметилсульфоксидом. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Makashova, Olena, Olga Mykhailova, Oksana Zubova, Pavlo Zubov, та Lubov Babijchuk. Антиоксидант глутатіон підвищує стійкість ядровмісних клітин кордової крові під час кріоконсервування з диметилсульфоксидом. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2020.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Makashova, Olena, et al. Антиоксидант глутатіон підвищує стійкість ядровмісних клітин кордової крові під час кріоконсервування з диметилсульфоксидом. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2020.