Кріоконсервування бруньок винограду
Probl Cryobiol Cryomed 2020; 30(3): 292
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | Prystalov , Anton, Bobrova, Olena, Kuleshova , Larisa |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine
2020
|
Онлайн доступ: | https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1667 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Problems of Cryobiology and Cryomedicine |
Репозитарії
Problems of Cryobiology and CryomedicineСхожі ресурси
-
Успішне кріоконсервування фібробластів за рахунок зниження концентрації ДМСО та додавання нанокристалічного діоксиду церію
за авторством: Polivanova , Olena, та інші
Опубліковано: (2020) -
Порівняльне вивчення фітохімічного складу бруньок нетрадиційних плодових рослин
за авторством: Dzurenko, N.I., та інші
Опубліковано: (2014) -
Реакція генеративних бруньок рослин абрикоси на штучне проморожування
за авторством: Gorina, V.M., та інші
Опубліковано: (2012) -
Дослідження осмотичної реакції сперматозоїдів карася Carassius auratus (L., 1758) для розробки протоколу їх кріоконсервування
за авторством: Puhovkin, Anton
Опубліковано: (2020) -
Ідентифікація генотипів клонів винограду за допомогою мікросателітних маркерів
за авторством: Бочарова, В.Р., та інші
Опубліковано: (2009)