Стимулювання творчої праці персоналу як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств харчової промисловості
Стаття розглядає актуальні питання управління творчою працею, зокрема її стимулювання якфактор підвищення інвестиційної привабливості на підприємствах харчової промисловості. В статтіпроаналізовано сутність творчої праці як категорії управлінської науки, основні ознаки творчої праці, втому числі пор...
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автор: | Колесник, В. І. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2020
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1741 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
Інтелектуальний капітал як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств (на прикладі підприємств виноробної промисловості)
за авторством: Павлова, О.С.
Опубліковано: (2012) -
Розвиток корпоративного управління як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств
за авторством: Сакунова, Ю.Б.
Опубліковано: (2012) -
Проблеми підвищення ефективності підприємств харчової промисловості
за авторством: Бутенко, А.І., та інші
Опубліковано: (2009) -
Роль інвестиційної стратегії у вирішенні проблем підприємств харчової промисловості
за авторством: Форкош, Н.М.
Опубліковано: (2012) -
Мінімізація ризику при реалізації інвестиційної стратегії як фактор економічної привабливості автотранспортних підприємств
за авторством: Гайдай, Г.Г.
Опубліковано: (2012)