Стимулювання творчої праці персоналу як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств харчової промисловості
Стаття розглядає актуальні питання управління творчою працею, зокрема її стимулювання якфактор підвищення інвестиційної привабливості на підприємствах харчової промисловості. В статтіпроаналізовано сутність творчої праці як категорії управлінської науки, основні ознаки творчої праці, втому числі пор...
Gespeichert in:
| Datum: | 2020 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | Колесник, В. І. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2020
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1741 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsÄhnliche Einträge
-
Інтелектуальний капітал як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств (на прикладі підприємств виноробної промисловості)
von: Павлова, О.С.
Veröffentlicht: (2012) -
Розвиток корпоративного управління як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств
von: Сакунова, Ю.Б.
Veröffentlicht: (2012) -
Проблеми підвищення ефективності підприємств харчової промисловості
von: Бутенко, А.І., et al.
Veröffentlicht: (2009) -
Роль інвестиційної стратегії у вирішенні проблем підприємств харчової промисловості
von: Форкош, Н.М.
Veröffentlicht: (2012) -
Мінімізація ризику при реалізації інвестиційної стратегії як фактор економічної привабливості автотранспортних підприємств
von: Гайдай, Г.Г.
Veröffentlicht: (2012)